Juleaften 2016

JULEAFTEN 2016

I Dianalund menighedspleje.

Nu er det altså jul igen…………………….

I Dianalund menighedspleje har vi holdt jul i

Sognegården…..traditionen tro.

Vi ( en stor flok frivillige) mødtes allerede over middag for at lægge sidste hånd på værket til fejring af denne KIRKENS store højtidsfest….Juleaften…..JESU fødselsdag.

Senere stødte en stor flok gæster til og vi blev en broget flok på næsten 70.

Vi startede med en festlig Gudstjeneste kl. 16.15 og fortsatte med festligt samvær, dejlig mad, dans om træet, julegaver, besøg af julemanden, julehistorie, sang og aftenandagt.

Stor TAK til alle der har deltaget i denne aften , både frivillige og gæster. Tak for godt humør, tak for mange hjælpende hænder; dejligt at se at mange gæster også var frivillige og hjalp og tog sig af hinanden.

STOR TAK til alle forretninger i byen som gav gaver, mad og alt , hvad vi behøvede og bad om, uden jer kunne vi ikke have holdt dette arrangement.

( Liste over sponsorer følger)

Vi glæder os allerede til næste jul.

For Dianalund menighedspleje/ Britta Palm.