Menighedsplejens tilbud

 " Åbent Hus " på tværs.         Kom og vær med i et åbent internationelt kristent fællesskab.

 "ÅBENT HUS på tværs" er for dig, der har lyst til at være sammen med andre mennesker i et uforpligtende kristent fællesskab omkring et måltid mad.

 Du vil møde mennesker fra andre lande, med meget anderledes livsbetingelser, men med samme behov for fællesskab.

 Er du ny i byen.....er du blevet alene.....er du ensom eller bare enlig......plejer du at spise alene med dig selv.......eller har du bare lyst til at være sammen med andre?.

 SÅ ER CHANCEN HER. Kom til "Åbent hus på tværs".

Vi mødes i Sognegården i Tersløse fra kl. 18-20  

Yderligere oplysninger hos 

BRITTA PALM.          email: palmnielsen@gmail.com eller tlf. 58263314

-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sommerferie:

Et af de nyere tiltag vi har i menighedsplejen, er at give økonomisk støtte til at sende børn og

unge på lejr. Vi synes det er utroligt vigtig at alle børn kommer afsted i sommerferien og får gode oplevelser sammen med andre jævnaldrende. Lejrene skal fortrinsvis være knyttet til de kirkelige børne-og ungdomsorganisationer. Vi håber, at vi igen i år må medvirke til, at nogle

af børnene i vores pastorat kommer på spejderlejr eller sommerlejr i Havnsø eller Bisserup. Går du som forældre rundt og tænker: ”ærgerligt, at jeg ikke har råd til at sende mit barn af sted”! og overstiger din årlige indtægt ikke 225.000 kr. så søg. Det gøres ved at rette henvendelse til Sognemedhjælper Annette Olsen. Skriv lidt om din situation og hvilken lejr dit barn kunne tænke sig at komme med på, så behandler vi det i menighedsplejens børn og unge udvalg. Ansøgning afleveres på kirkekontoret stilet til Annette Olsen. Mærk kuverten (BØRN OG UNGE)

Sommerferie for familier

I skrivende stund ligger sneen flot derude, men inden længe tænker alle jo i sommerferie. Vi håber på, at vi i år kan sende tre familier af sted på ferie gennem menighedsplejen.

Folkekirkens feriehjælp kan med støtte fra Arbejdsmarkedets Feriefond og Folkeferie stille sommerhuse til rådighed og give os de midler, der skal til for at få hele ferien betalt, mad, transport og forlystelser. Vi lægger vægt på hygge og fællesskab, så nogle af vores aftensmåltider er fælles med informationer og et kirkeligt input, hvor I vil møde Ketty! Vi afholder info møde, inden vi tager afsted og de aktiviteter vi bliver enige om der, deltager vi alle i. Ferien vil finde sted i uge 26. ansøgningsfrist er den 22. maj. I kan komme i betragtning, hvis årsindtægten ikke overstiger beløb svarende til kontanthjælp. Ansøgning fås på kirkekontoret og afleveres på kirkekontoret til sognemedhjælper Annette Olsen som vil være én af årets rejseledere. Måske kan du få hjælp til at sende dit barn på lejr Sjov sommerferie

 ------------------------------------------------

Turvenner:
Har du tid og lyst til at gå en tur sammen med en af dine ældre medborgere så kontakt
Britta Palm tlf.: 58 26 33 14

Julehjælp:
Menighedsplejen uddeler i samarbejde med sognepræsten, julehjælp fra Kattrup Legatet og andre sponsorer. Henvendelse sker til sognepræsterne.

 Gaver til Dianalund Menighedspleje kan sendes på konto: Reg: 9883, kontonr: 188367 Sparekassen Sjælland. Tak for enhver gave.

 

         Dianalund Menighedspleje

                                    Vi arbejder ud fra kristne værdier med et ønske om

          at inkludere alle mennesker. Det betyder bl.a.:

          Fællesskab, Medmenneskelig nærhed, Omsorg,

          Rummelighed, Ligeværdighed og Barmhjertighed.

          Her kan du se, hvordan det lokalt udfolder sig.

          www.dianalundmenighedspleje.dk