Børn og familie på lejr

Sommerlejr

Sommerferien 2017 blev afviklet i Helsingør. Vi, dvs. Rie Andersen og sognemedhjælper Annette Olsen var rejseledere for 8 voksne og 13 børn, hvoraf de 4 var teenagere.

Dianalundmenighedspleje havde indbetalt 6.000 kr. til samvirkende menighedsplejer for at få udløst kvoten til at få de 6 familier med på ferie i uge 26. Vi blev afhentet af Tommys bus og havde igen i år indgået aftale med Svogerslev om samkørsel.

Så vi kørte mod nord og fik samlet folk op i Svogerslev. Indkvarteringen i husene gik hurtigt, og folk følte sig straks hjemme i feriebyen. Vi fik fælles eftermiddagskaffe og spiste sammen vores traditionelle frikadeller og kartoffelsalat mm.

Søndag bød på velkomstmøde og adventure race med opgaver for fuld udblæsning!!! Vi havde et par teenagere som bruge det meste af dagen på stranden, da de gav sig ud i et stort byggeri af sandslotte med kanaler. Mandag var der familiedyst og vi spiste sammen og der var bio for børnene. Tirsdag stod den på træklatring, en super oplevelse for børnene og teenagerne.  Om eftermiddagen tog vi bussen ned i byen og gik på Kronborg. Spændende at se både de fine sale, soveværelser og ikke mindst kælderen med Holger Danske.

Der var skuespillere, som løbende gav numre og ude på slotspladsen var der opstillet forskellige gamle legesager, som vores børn nød t bruge. Onsdag var Bakkedag. Vi blev igen hentet af bus og kørt lige til Bakken, det var en rigtig god dag og tænk det regnede ikke.  Vores gæster er vilde med at prøve, de mest vanvittige ting, så det blev en super dag fuld af gode indtryk og folk er noget trætte, når bussen starter turen tilbage til Helsingør.

Torsdag var der skattejagt og vi brugte tid på nogle naturting. Der var fokus på naturen under hele ferien, så vi indsamlede kriblekrable dyr og bestemte dem, indsamlede sten og malede på dem, malede med naturfarver. Lavede olielamper i muslingeskaller og lavede en liste over hvilke forskellige dyr vi så, vi kom op på 19 forskellige lige fra ørentviste til egern, hare og ræv.

Teenagerne var selvfølgelig i Helsingør Multipark, hvor de gav den gas med vores nye løbehjul. Der blev også lejet BMX cykler, så der var flere forskellige muligheder, for at kommer rundt på banerne. Vi sluttede af med at spise ude, mens vi var i Multiparken, havde de andre mulighed for en tur i svømmehallen.

Fredag stod den på rundtur i Helsingørs gamle bydel   og da var det så blevet regntid. Dagen sluttede med fællesspisning af god grillmad - lavet i ovn! Og ikke mindst restekagen med gulerødder og cornflakes. Vi oplever stor glæde hos folk over en dejlig ferieuge også selv om den står på pakning og hjemtransport.

Tak til Samvirkende Menighedsplejer fordi de gør det muligt, at give 6 Dianalund familier sådan en ferie. Tak til Y´s men Dianalund, til Lions Club og til Sorø kommune. Tak til Rie for godt samarbejde Og til familierne som hyggede sig godt sammen. Sommerferien 2017 blev afviklet i Helsingør. Vi, dvs. Ria Andersen og sognemedhjælper Annette Olsen var rejseledere for 8 voksne og 13 børn, hvoraf de 4 var teenagere.

Der var skuespillere, som løbende gav numre og ude på slotspladsen var der opstillet forskellige gamle legesager, som vores børn nød t bruge. Onsdag var Bakkedag. Vi blev igen hentet af bus og kørt lige til Bakken, det var en rigtig god dag og tænk det regnede ikke. Vores gæster er vilde med at prøve, de mest vanvittige ting, så det blev en super dag fuld af gode indtryk og folk er noget trætte, når bussen starter turen tilbage til Helsingør.

Fredag stod den på rundtur i Helsingørs gamle bydel  og da var det så blevet regntid. Dagen sluttede med fællesspisning af god grillmad - lavet i ovn! Og ikke mindst restekagen med gulerødder og cornflakes. Vi oplever stor glæde hos folk over en dejlig ferieuge også selv om den står på pakning og hjemtransport.

Børne og familie på lejr

Børn og unge på lejr.

I år har vi haft en familie med 5 børn på familieweekendlejr på Havnsø.

Vi har desuden givet støtte til to spejdere  der skulle på den store lejr i Sønderborg.

For 1850 kr. har vi altså hjulpet til, at 7 børn har fået en ekstra sommerferie oplevelse.

Tak for det!